בית ספר ׳נווה דליה׳ ראש העין

2019. 01. 08

מיקום: בית ספר יסודי ׳נווה דליה׳ בראש העין
עיצוב: ALEA Design Studio

מעצבת הפנים אביטל שפיר פנתה אלינו בעקבות פרויקט שקיבלה – עיצוב משרדי ההנהלה, איזור המתנה וחדר ״ספח״ של בית הספר היסודי ״נווה דליה״ בראש העין.
אנחנו מאוד אוהבים לעבוד עם מעצבי פנים ולסייע להם במה שצריך!
עיצבנו עבור אביטל טפטים, מדבקות קיר ושטיחים בעיצוב והתאמה אישית כדי שהכל יתאים בול לחזון שלה ושל המנהלת.
המנהלת רצתה ליצור אווירה נעימה, חמה ומעוצבת.. שכל העובדים והמבקרים ירגישו בנוח ובטוב.

במשרד המנהלת נבחרה צבעוניות של צהוב, ורוד, שחור ולבן.
עיצבנו עבורם טפט קווים פישבון, קלאסי ונייטרלי אליו התווספו רהיטים ואקססוריז שונים.

טפט במשרד המנהלת

טפט קווים פישבון

עיצבנו גם מדבקות קיר בעיצוב אישי, ציטוטים מתוך שירים ומשפטי השראה. המדבקות הודבקו במשרד המנהלת ובמשרד המזכירה.

מדבקת קיר בעיצוב אישי

מדבקת קיר בעיצוב אישי

את מבואת הכניסה של משרד המנהלת והמזכירות אביטל עיצבה וביקשה מאיתנו לעצב עבורם טפט ושטיח פיויסי תואמים.

טפט גאומטרי ושטיח פי וי סי תואם

חדר ״ספח״, חדר המנוחה של הצוות עוצב על ידי אביטל באווירת ים וחופש, עיצבנו עבורם טפט עם תמונה של ים שהותקן על כל הקיר.

טפט בעיצוב אישי

צילום: מושי גיטליס

אהבתם? מעוניינים בעיצוב העסק שלכם? דברו איתנו (:
liat@aleadesign.co.il